Om företaget

Invajo tillhandahåller ett enkelt och flexibelt verktyg för hantering av event och deltagare. Målgruppen är alla företag, oavsett storlek och bransch, som ska genomföra någon form av event. Invajo lanserades på den svenska marknaden i slutet av maj 2013.

Your event tool that gets people together

Vi tror på att hantera inbjudningar, bokningar och deltagare online skall vara något enkelt. Gärna lite kul också. Event kommer ju trots allt alltid med en positiv klang. Invajo är ett verktyg för deltagarhantering online och som strävar efter att ni som arrangör skall få - och uppleva - tydliga värden. Vi tror att det uppnås genom att spara och effektivisera er tid och ge er ett arbetssätt och funktioner som möjliggör att ni får fler bokningar till ert event.

Det gäller oavsett om ni vill sälja biljetter online, ha en enkel administration av en utbildning, samla era kollegor till ett internt event, få bokningar till ett seminarium eller skanna era deltagare vid entrén på det största eventet. Profilerade event- och bokningssidor, Inbjudningar, biljettförsäljning, bokningar, hantering av gästlistor, kommunikation med deltagare, uppföljning av event, automatiska påminnelser är bara en liten del av det Invajo hjälper dig med.