Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Skara kommun
Plats
Vinköl Frösviken
Datum
27 februari 2020
Tid
08:00 - 09:00
Klädsel
Oömma skor och varma kläder. Vi besöker ett stall.

Näringslivsfrukost om hållbar hälsa & grön rehab

Välkomna på näringslivsfrukost!
Tid: Torsdag den 27 februari 08.00-09.00.
Plats: Frösviken hästgård, Vinköl

Agenda
08.00. Vi bjuder på kaffe och fralla samtidigt som vi lyssnar på Sylvia K Persson som driver Frösviken gård och Eva Salin, forskare inom stressmedicin och grön rehab.

Om Frösviken
"Till Frösviken kommer företag och organisationer för att göra verksamheten effektivare och lönsammare. Det handlar om beslutsfattande, handlingsplaner, samarbeten etc. Vi jobbar för att komma igång med pedagogiskt arbete i samverkan med en skola och har kontakt med aktörer inom företagshälsovård för att hästarna ska komma även den målgruppen till godo. Hästarna underlättar processerna och gör nödvändiga förändringar både enklare och roligare. Att människorna samtidigt lär sig hantera stress och mår bättre är positiva bieffekter. För att förklara hur det fungerar och varför hästarna är så effektiva har jag skrivit en bok som heter ”Coachning med häst”. Vi håller också utbildningar för personer som själva vill arbeta med hästen som medarbetare i coachande verksamhet och kommer till sommaren anordna Sveriges första konferens på temat coachning med häst. Privatpersoner hjälper vi i mån av tid".

Klä er varmt och med oömma skor. Vi kommer hålla till i ridhuset.

Anmälan senast 24 februari. OBS! Viktigt att lämna återbud vid förhinder. Detta görs enklast via bekräftelsen du får vid anmälan.

Sprid, bjud in och dela i era nätverk! Välkomna!

Helena Nyman Friberg, Näringslivsstrateg
Mobil 072-519 27 19
helena.nymanfriberg@skara.se

Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.