Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Utemagasinet
Plats
Skeviks Gård
Datum
18 - 20 maj 2018
Tid
2018-05-18 12:00 - 2018-05-20 16:00

Missa inte vårens Utehelg!

Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi göra UTEHELG till en årlig tradition, ett återkommande familjearrangemang för friluftsliv och naturnära njutning nära storstaden. Vårt event samlar redan äventyrliga familjer och de som är nyfikna på friluftsliv – vana utövare och branschfolk blandas med nybörjare och de som bara vill komma bort ett slag och upptäcka naturen och dess möjligheter. Vi menar att ett aktivt liv för hela familjen går att få ihop – där allas intresse tillhandahålls. Inte minst vill vi öka intresset för friluftsliv!

Med vårt nya event vill vi skapa en mötesplats för alla; nybörjare som inbitna friluftsfantaster. Ett sätt att träffas, byta erfarenheter och kunskaper – och inte minst upptäcka variationen i friluftslivet. Vi fyller dagarna med uteaktiviteter, kurser och seminarier för både barn och vuxna. Det blir vandringar på olika nivåer, parkour för barn, MTB-cykling, kajakpaddling, yoga och trailrunning. Lär dig överleva i naturen och häng med på civilförsvarets Hitta Vilse-utbildning. Laga mat utomhus, med våra friluftskockar och naturens egna råvaror.
Och du, missa inte vårens "utemaning" Utepasset!

Vill du utmana dig och kanske en familjemedlem eller vän lite extra? Boka in dig på Åda Wild Boar Challenge. Du anmäler och betalar på denna sida.

På kvällarna äter och dricker vi gott, antingen en trerättersmeny i resturangen på Skeviks Gård, eller så väljer man en enklare middag i vårt mattält. Kanske vill du hellre laga din egen middag framför tältet i den vackra vårnatten. Här finns alternativ för alla!

Livemusik och skönt häng vid lägerelden är ett självklart alternativ när magarna är mättade. I Bergans Tentipi är det skönt häng dag som kväll/natt!

Välkomna till UTEHELG!

Läs mer om UTEHELG här

Vad ingår i priset?

Utepass 18-20 maj- 3 dagar fyllda av aktiviteter, intressanta föreläsningar och framför allt, superskönt häng med likasinnande outdoor-entusiaster.

Utepass 1 dagars- 1 dag fylld av aktiviteter, intressanta föreläsningar och skönt häng. Du kan köpa endagarspass för lördag och söndag!

Rekommenderad ålder för aktiviteter är 8 år och uppåt. Barn och ungdom under 18 år får vara med på aktiviteter i sällskap av ansvarig vuxen. 

Länk till webbokning finns i bifogat dokument i ditt bekräftelsemail. Skapa ett konto för att komma igång med bokning. Obs Utepass krävs för att vara med på aktiviteter!

Ditt Utepass hämtar du ut vid incheckning i UTEHELG informationstält på området!
Spar ditt bekräftesemail som bevis på köp av pass.

 

Vad ingår inte i priset?

Åda Wild Boar Challenge- Bokas separat nedan, läs mer om tävlingen här

Boende- Boendealternativ hittar du på www.skeviksgård.se. Där finns möjlighet att boka både självhushåll och tältplats eller ett rum på hotellet. 

Mat- Finns att köpa på Skeviks Gård, för självhushåll rekommenderar vi butikerna vid Värmdö Marknad.

 

 

 

Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB (Eventavdelningen). Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.