Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Frukost och framtidens rekrytering

Arrangör
Optimal Advice AB
Plats
Optimal Advice AB
Datum
8 november 2019
Tid
08:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Frukost och framtidens rekrytering

Den 8/11, kl. 8.00 reder vi ut begreppen kring vad affärskopplad rekrytering och VUCA (Volatility – Uncertainty – Complexity – Ambiguity, ursprungligen en militär term) egentligen innebär. Hur ser modern rekrytering, redo för den framtid som redan är här, ut egentligen? Hur vet ni att ni anställer rätt kandidat för en värld som är präglad av osäkerhet och förändring? Hur mäter ni på just dessa egenskaper? Och hur ska ni bygga er organisation för att möta detta? Det ska vi låta Cristofer Eckermalm svara på.

Cristofer Eckermalm vår Affärsområdesansvarig för Rekrytering och Personbedömning, tillika certifierad assessor, kan allt om affärskopplad personbedömning och är flitigt anlitad som föreläsare om både rekrytering, VUCA och vad du ska tänka på när du navigerar din organisation mot den framtid som redan är här. I grunden handlar allting om din affär och hur dina medarbetare kan bidra till den.

Han kommer att gå igenom: 

  • Hur världen såg ut fram tills nu
  • Hur världen redan ser ut fr.o.m. nu
  • Vad som kommer krävas av din organisation för att lyckas i den nya landskapet
  • Vilka egenskaper som kommer behövas hos dina anställda för att möta den här förändringen
  • Hur du mäter just de egenskaperna.

Frukosten står klar 8.00 och vi är klara och påfyllda för ännu en härlig fredag på jobbet 9.00.

Välkomna!

Optimal Advcie AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Optimal Advcie AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Optimal Advcie AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.