Detta event har redan ägt rum!

Teknikskiften inom idrotten

Arrangör
Xperience Next, Lindholmen Science Park
Plats
Visual Arena rum Lobbyn, Lindholmen Science Park
Datum
24 mars 2023
Tid
09:00 - 11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Inbjudan från Xperience Next, Lindholmen Science Park, 24 mars

Pandemin är formellt avblåst men inget blir riktigt som förut, för utvecklingen går aldrig bakåt. Nu växer en ny hybridvardag fram, där digitala erbjudanden vävs ihop med fysiska. Lindholmen Science Park är ett “innovationsgym” som stärker samhällets förändringsmuskler och Xperience Next är ett program som riktar sig mot upplevelseindustrin (idrott, kultur och turism). Kom och träffa inspirerande talare som på olika sätt tagit sig an teknikskiften i idrottsbranschen.

Fredagen den 24 mars kl 09.00-11.00 arrangerar Xperience Next ett exklusivt seminarium och ett mästarmöte om idrottsvärldens digitala muskler. Vi bjuder på en alpin olympisk mästare, insikter från Sveriges ledande motionslopp och en techdrottning från Strava.

Agenda: 

“Från vinnare till vinnare: Så lyckas du byta teknik utan att förlora farten.”
Anja Pärson, Olympisk Mästare Alpint
Hur gör man när man tvingas att gå från något man behärskar, till något man måste? Möt Anja Pärson, som delar strategier och detaljer från en av de största utmaningarna under sin alpina karriär: Hon var en av världens främsta utförsåkare; ville fortsätta att vinna men stod inför en teknik som förändrade allt … 
Foto: Magnus Ragnvid /TT

“Love for sports and tech made me work for Strava”
Laura Nunnery, Head of UX, infrastructure and B2B at Volvo Cars
Laura Nunnery worked for Facebook and Strava in Silicon Valley before she joined Volvo Cars in Gothenburg. Her professional skills are User Experience and AI-driven social platforms. Meet a person who has participated in a technological shift which fundamentally has affected the world of sports (presentation will be held in English).

“Den digitala muskelns roll för de fysiska loppens framtid”
Staffan Movin, ordförande för Svenska Motionslopp & Idrottsevenemang
Under pandemin drabbades de fysiska idrottsevenemangen hårt, framförallt internationella gäster föll bort. Post corona måste arrangörerna jobba hårdare för att få gäster att återvända år efter år. Vilken roll har digitala lösningar för stärka event och säkerställa relation till deltagarna före, under och efter motionsloppen? Staffan Movin berättar om de digitala verktygens betydelse för det arbetet.

Seminariet anordnas i samarbete med Got Event och Svenska Motionslopp och Idrottsevenemang och är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsade och verkar du inom idrotten, arenaverksamhet och sportevenemang så har du förtur till deltagande. 

Det är enbart ett fysiskt seminarium med möjlighet att nätverka och mingla efter seminariets slut. Dela gärna vidare inbjudan till ditt nätverk.

Vi ser fram emot att träffa dig den 24 mars. Varmt välkommen!

Xperience Next är en innovationsplattform och dynamisk mötesplats för digitalisering, affärsutveckling och teknik som verkar för transformation av hållbar upplevelseindustri. Med Lindholmen Science Park som bas, faciliteras och skapas branschöverskridande projekt inom kultur, idrott och turism som genererar värde för samhället.

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.