Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Sahlgrenska Science Park, Takeda, MedTech West, BRG
Plats
Hjärtats aula, Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Datum
29 augusti 2018
Tid
11:15 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Lunchlådan 3: I Norge tar det fem minuter mellan innovation och klinik - hur gör vi?

Sahlgrenska Science Park, Medtech West, Business Region Göteborg och Takeda bjuder in till Lunchlådan #3. I tidigare lunchlådor har vi diskuterat de möjligheter som finns med en snabbare implementering av innovationer i sjukvården.

Välkomna till ett interaktivt, moderatorslett lunchseminarium där vi diskuterar och utmanar hur man enklare och snabbare kan introducera innovationer i rutinsjukvården. Lättare lunch serveras i samband med seminariet.

Baserat på diskussionerna från tidigare lunchseminarier har vi denna gång bjudit in Björn Klem från Oslo Cancer Cluster för att berätta hur de lyckats med att snabba på utvecklandet och utvärderandet av nya innovationer för sjukvården. Vad är det som gör det möjligt och vilka är deras lärdomar i processen?
Dessutom kommer Hans Lönroth från Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt Jonas Andersson (L), ordförande i Hälso- och sjukvårdsstyrelsen, att medverka och diskutera hur man regionalt kan ta tillvara Norges erfarenheter i vår egen verksamhet.


Medverkande
Hans Lönroth, områdeschef Sahlgrenska Universitetssjukhuset 

Jonas Andersson (L), ordförande i Hälso- och sjukvårdsstyrelsen

Björn Klem, general manager för Oslo Cancer Cluster Incubator 

Anders Carlberg, avdelningschef FoUU -Regionutvekling 

Erik Djäken, Innovationsplattformen VGR

Moderator
Anna Dyhre, Employer Branding Keynote Speaker, Author, Senior Advisor, Coreworkers

Program 
11.15-12.00 Lunchmingel & registrering
12.00-13.00 Moderatorsledd diskussion

Mötet är kostnadsfritt. Boka din plats redan idag! 

Lunchlådan är ett återkommande event som samarrangeras av Sahlgrenska Science Park, Takeda Pharma, Business Region Göteborg och MedTech West.
 
Vi behöver din anmälan senast måndagen den 27 augusti. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid via events@sahlgrenskasciencepark.se
No Show-avgift vid utebliven närvaro är 500 SEK. 

Detta är ett event som genomförs inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

default
Sahlgrenska Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sahlgrenska Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sahlgrenska Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.