Invajo - Events tool

Lära med berättande 2021

Meddelas inom kort
10 - 11 februari 2021
10:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Nordiskt Berättarcentrum
Boka/OSA
Plats
Meddelas inom kort
Datum
10 - 11 februari 2021
Tid
10:00 - 16:00

Fortbildning för alla pedagoger

LÄRA MED BERÄTTANDE

Fortbildningsdagar om berättande som pedagogisk metod 

Vi följer upp den succé som Lära med berättande har blivit bland de som deltagit de två första åren. Med genomgående höga betyg från våra deltagare har känner vi oss styrkta att sätta samman ytterligare ett paket med fortbildning där berättandet står i pedagogiskt fokus.

Inspirerande föreläsningar, goda exempel, praktiska workshops och idéskapande möten med andra lärare, pedagoger och utbildare. Ni möter nordisk expertis med perspektiv från universitet, klassrumsgolv och berättarvärld – teori och praktik i samspel. 

Lära med berättande 2020 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå. 

Mer information om program och medverkande kommer att publiceras under fliken Konferensprogram

OBS! På grund av de restriktioner som gäller antalet deltagarplatser begränsat till 50.


Konferensen arrangeras av Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tips för bokning

  • Om du anmäler deltagare och inte själv ska delta – kom ihåg att klicka i rutan att du bokar åt andra.
  • Kom ihåg att bekräfta din bokning via det bekräftelsemejl du får. 
  • Fältet om kostönskemål måste fyllas. Har du inga specifika krav pga exempelvis allergi – sätt bara ett streck eller skriv Nej.
Bokning
Antal
Lära med berättande – konferensanmälan
0
Västerbottensteatern använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västerbottensteatern. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västerbottensteatern samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.