Invajo - Events tool

Retreat för Hållbarhetsledare 2-3 februari 2022

Åkulla Outdoor Resort, Rolfstorp, Varberg
4 - 5 maj 2022
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Åkulla Outdoor Resort, Rolfstorp, Varberg
Datum
4 - 5 maj 2022
Tid
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Retreat för en hållbar livsstil

Välkommen till en retreat för Hållbarhetsledare.

Hållbarhet handlar inte bara om vad vi gör utan också om hur vi mår. Hur säkerställer jag min egen hälsa i ett livshjul som tenderar snurra fortare och fortare, både på jobbet och hemma? 

En hållbar livsstil är avgörande för ett hållbart arbetsliv.
 
Varmt välkommen till en två dagars retreat vid Åkulla Outdoor Resort utanför Varberg den 2-3 februari 2022. Vi kombinerar givande diskussioner inom hållbarhet och ledarskap med yoga, meditation & kroppsmedvetenhet. Åkulla ligger i en vacker och unik miljö, precis vid Yasjön. Här finns det plats för lärande, samtal, reflektion, återhämtning och lugn.
 
Tillsammans tillbringar vi tid i den vackra och lugna miljön, diskuterar hållbarhetsledarens roll och dess utmaningar och nyttjar yogans fantastiska egenskaper för harmoni, avnjuter mat från grunden och andas frisk luft i en trygg miljö.
 
Målet är att hitta nya ledarskapsmässiga verktyg genom gemensamt lärande och därmed förstärka ledningen av ert hållbarhetsarbete. Vi kommer att diskutera ämnen såsom hantering av motstånd mot hållbarhet, personlig integritet, rollen som hållbarhetsledare/chef samt hur vi kan förebygga psykisk ohälsa. ​

Detta retreat för dig som:

-       Som tillsammans vill utveckla nya ledarskapsmässiga verktyg i ditt hållbarhetsarbete
-       Önskar att känna mer trygghet i hantering av motstånd mot hållbarhet
-       Vill ha mer personlig utveckling och verktyg för kroppskännedom och närvaro

-       Söker inspiration för en mer hållbar livsstil
-       Är i behov av återhämtning och natur

-       Vill vara mer autentisk och säker i dina beslut

 

Om oss ledare:

 

Tommy Borglund, Örebro Universitet

35284506.jpg

Tommy undervisar och forskar kring hållbart företagande vid Center for Sustainable Business vid Örebro Universitet, bland annat kring hållbarhetschefens yrkesroll. Han är också verksam som rådgivare vid Forever Sustainable samt undervisar vid chefsutbildningar på Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms Universitet.

 

Johanna Stakeberg, CSR Västsverige

skarmavbild20211103kl084732.png

Johanna är verksamhetschef på CSR Västsverige och möter dagligen de utmaningar hållbarhetsansvariga ifrån olika branscher står inför. Johanna är socionom och kriminolog och arbetade själv som hållbarhetsansvarig under många år. Johanna vet vad det vill säga att arbeta med ett gränslöst uppdrag och vikten av att stanna upp och låta  hjärta, hjärna, kropp och själ komma ikapp. 

 

Eva Eriksson, Levabyeva

skarmavbild20211103kl084828.png

Eva har sedan 2010 använt yoga som ett verktyg för att landa i kropp och hjärta. Eva har gått flera utbildningar inom yoga, meditation och bodywork (såsom massage och de-armouring). Idag håller hon främst klasser inom vinyasa flow, embodied flow och yin yoga. Eva har växt upp på en gård i Värmland. Hon har en stor nyfikenhet, kärlek till djur, natur, rörelse och yoga, mat från grunden och gemenskap. 

 

Frida Höllgård

frida.jpeg

Frida är yogalärare inom Hatha Vinyasa yoga och Mediyoga. Hon vill inspirera till att lyssna in till dina behov och skapa utrymme för återhämtning. Hon är examinerad Fysioterapeut och vidareutbildad inom psykosomatik. Som Eva, älskar Frida naturen, djur, rörelse och gemenskap.

 

Kostnad -

12 500 kr per person, för CSR Västsveriges medlemmar ett reducerat pris, 9500 kr per person.

Skulle det bli färre än 10 deltagare förbehåller arrangörerna oss rätten att ställa in. 

 

Vid eventuell avbokning för deltagare -

Avbeställning ska ske skriftligen och är kostnadsfritt upp till 4 veckor före arrangemangets start.
<3 veckor före ska deltagaren ersätta 50% av kostnaden
<2 veckor före ska deltagaren ersätta 85% av kostnaden
<1 vecka före ska deltagaren ersätta 100% av kostnaden

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Retreat för Hållbarhetsledare 2022-02-02/03
31 mars 2022 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.