Invajo - Events tool Skapa event gratis

Create Exit Event

Expectrum, The Hub
Kopparbergsvägen 10, Västerås
Visa på karta
24 januari 2018
12:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Create Business Incubator
Boka/OSA
Plats
Expectrum, The Hub
Datum
24 januari 2018
Tid
12:00 - 16:00
Deltagare

Vi lyckas när du lyfter

Träffa startups och entreprenörer från tio år med Create

Tio år har gått sedan starten av Create Business Incubator. Sedan dess har närmare 150 bolag inkuberats och många fler har funnits med i vår värld av startups, drivna entreprenörer och affärsutveckling. Nu är det dags för ett nytt gäng att gå ut och erövra världen. Därför bjuder vi in till Creates Exit Event den 24 januari där vi minglar, gör affärer, firar segrar och framför allt önskar de nya alumnerna lycka till!

Klockan tolv står Creates startups och entreprenörer redo i The Hub på Expectrum för att träffa dig, näringslivet, kunder, investerare och likasinnade. Hugg din lunch på vägen in och ge dig in i vimlet. 

Under eftermiddagen bryts minglet av med korta inspel från scen när nya Exit bolag presenteras och diplomeras. Vi får även lyssna till tidigare alumner om deras resa efter inkubatorn. 

När sorlet börjar lägga sig och visitkorten är slut avrundar vi dagen med after work.


Varmt välkomna önskar Create!

 

Använd flikarna ovan för att ta del av program med mera. Informationen uppdateras löpande. 

 

Om Create Business Incubator

Create är en av landets främsta företagsinkubatorer. Vi utmanar och utvecklar drivna entreprenörer till presterande företagare, rustade för att skapa framtidens hållbara affärer. Create är en non-profitverksamhet som ägs av Västerås Science Park, Munktell Science Park i Eskilstuna och Sörmlandsfonden samt arbetar i nära samarbete med Mälardalens högskola. Läs mer på www.create.se

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Create Exit Event
17 jan 2018 (23:59)
0
Create Business Incubator använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Create Business Incubator. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Create Business Incubator samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.