Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Transporteffektivitetsdagen 2018

Arrangör
Nothern Lead & CLOSER
Plats
Lindholmen Conference Centre
Datum
30 augusti 2018
Tid
09:00 - 16:00

Transporteffektivitetsdagen - TREFF - 2018

Välkommen på den sjunde upplagan av Transporteffektivitetsdagen den 30 augusti på Lindholmen, Göteborg.

Många anmälda redan, så säkra din plats redan idag!

Precis som tidigare år kommer konferensen att präglas av spännande föredrag av forskare och andra experter, visionära framtidsutblickar, nytänkande tekniska lösningar och inte minst av nätverkande.

Dagen kommer att fokusera på omställningen till ett transporteffektivt samhälle. Vad innebär denna omställningen för olika aktörer? Vad är det för beteende och organisationsförändringar vi kan se redan nu? Detta och mycket mer kommer att presenteras och diskuteras, både på och vid sidan av scenen, på årets TREFF-konferens.

Läs mer om programmet här >

 

 

I samarbeten mellan: 

northernleadeps.jpg                  logotypecloserrgbnew.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.