Invajo - Events tool

Årsmöte med tema: Vart är samhället på väg?

YESBOX
Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Visa på karta
10 mars 2020
09:00 - 11:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA

Inbjudan till Årsmöte

CSR Västsveriges styrelse och kansli hälsar föreningens medlemmar varmt välkomna till årsmöte tisdagen den 10 mars på tema: 

Vart är samhället på väg?

Varje dag förstärks bilden av ett samhälle i förfall med skjutningar, sprängningar och andra våldsbrott. Hur ser utvecklingen ut egentligen? Otrygghet är en subjektiv upplevelse och hur otrygga ska vi egentligen behöva känna oss? Vad kan vi göra för att människor ska känna sig mer trygga? Statistiken säger en sak och känslan en annan.

Välkommen att lyssna till Nadim Ghazale, kommunpolis från Borås med erfarenhet av förebyggande arbete i utsatta bostadsområden, föreläsare, radioprofil, krönikör och känd som sakkunnig i SVT´s Veckans Brott.

img3728kopia.jpg

”Jag heter Nadim Ghazale och jag är en före detta bidragstagande flyktingpojke från Libanon. Jag har tack vare mitt nya land, familj, lärare, omgivning och eget driv vuxit upp och blivit en trygghetsskapande skattebetalare. Jag brinner för att bekämpa ondska och orättvisa. Vi lever i en turbulent tid. Vi är allt mer segregerade politiskt, kulturellt och religiöst. Jag kommer beskriva mina perspektiv på vad samhället behöver för att bli mer långsiktigt hållbart.”

 

Innan vi lyssnar till Nadim kommer vi hålla årsmötet, enligt bifogad dagordning som du finner längst till höger på denna sida. Finns det förslag eller motioner ska dessa vara johanna@csrvastsverige.se tillhanda senast den 7 februari
  

När: 10 mars, kl. 09-11 med frukost från kl 08.30

Var: YESBOX, Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg

Frågor: Johanna Stakeberg, johanna@csrvastsverige.se 

Handlingar inför årsmötet finns även tillgängliga på CSR Västsveriges webbplats senast den 28 februari. Detaljerat bokslutsmaterial avseende år 2019 finns tillgängligt på föreningens kansli, YESBOX, Gamlestadsvägen 2, Hus B3, 415 11 Göteborg.

 

Psst! Har du en kund, leverantör, branschkollega eller samarbetspartner som är intresserad av hållbarhet? Bjud gärna med en gäst till årsmötet!
 
Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem i CSR Västsverige
5 mars 2020 (23:59)
0
Ej medlem i CSR Västsverige
5 mars 2020 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.