Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

CLOSER årskonferens & årsmöte 2022

Arrangör
CLOSER
Plats
Lindholmen Science Park
Datum
23 mars 2022
Tid
09:00 - 12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

CLOSER årskonferens & årsmöte

Den 23 mars 2022 är det dags för CLOSERs årskonferens - i år med fokus på Agenda 2030!

Samhälle och näringsliv står inför stora utmaningar och mycket behöver hända här och nu för att vi ska lyckas nå de globala målen till 2030. Många tekniker och lösningar finns tillgängliga, men det krävs gemensamma satsningar och samarbeten för att det ska komma på plats.

Hur tar vi oss an utmaningarna inom transportsektorn och hur kan de projekt som vi på CLOSER genomför tillsammans med våra partners bidra till att nå målen till 2030?

Under CLOSERs årskonferens diskuterar vi med avstamp i Agenda 2030 de gemensamma utmaningar vi står inför. Vi kommer tillsammans med intressanta talare från hela logistikbranschen presentera ideér, projekt och samarbeten som visar och levererar potentiella lösningar för att nå målen.

Agenda kan komma att uppdateras men se redan nu till att ha dagen fri! Vi ses den 23:e mars, digitalt eller på plats på Lindholmen! Observera att "först till kvarn" gäller för fysiskt deltagande på Lindholmen då utrymmet är begränsat.

Här kopplar du upp dig >

 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.