Invajo - Events tool

Lunchseminarium, e-faktura till offentlig sektor

Ecru Consulting AB
Sveavägen 49, Stockholm
Visa på karta
14 december 2018
11:30 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ecru Consulting AB
Boka/OSA
Plats
Ecru Consulting AB
Datum
14 december 2018
Tid
11:30 - 13:00

Lunchseminarium, e-faktura till offentlig sektor

Den 1 april 2019 blir det lagkrav på att alla inköp i offentlig sektor ska faktureras elektroniskt. Lagen innebär att leverantörer till offentlig sektor måste skicka e-fakturor enligt en ny Europeisk standard, och att alla offentliga organisationer måste kunna ta emot dem.

Martin Forsberg som är expertkonsult inom e-faktura kommer gå igenom vilka krav som gäller och hur ni som har kunder i offentlig sektor kan förbereda er.

Anmäl dig senast fredagen den 7 december via nedanstående formulär.

Vi bjuder på en matig lunchwrap från kl. 11:30. Om du inte tror på gratisluncher så går det bra att ansluta strax före kl 12:00 då seminariet börjar.

Frågor och eventuellt återbud hänvisas till anders.tisell@ecru.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Kostnadsfritt seminarium
12 dec 2018 (23:59)
0
Ecru Consulting AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Ecru Consulting AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Ecru Consulting AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.