Invajo - Events tool
Plats
Cleantech Park
Datum
29 november 2019
Tid
07:30 - 09:00

Ledarskap med Hjärnan i fokus

Välkommen till en Coffee by Hire Quality där du kommer få nya insikter hur ledare kan skapa engagemang och kreativitet på en arbetsplats, genom kunskap från ny neuroforskning.

Med stöd av senaste forskningen, så kan vi börja påstå att det finns ett korrekt sätt att utöva sitt ledarskap och skapa det vi på Hire Quality kallar ”Brain Management”. Vinsten är motiverade, delaktiga och trygga medarbetare som skapar ökat resultat för verksamheten.  Våra hjärnor reagerar på våra arbetsplatser som vi en gång gjorde på savannen där överlevnad var i fokus. Tyvärr går våra hjärnor runt idag och ska överleva den mindre farliga arbetsplatsen och medvetet eller omedvetet agerar chefer ofta fel i sitt ledarskap.

"Kunskapen om hjärnan kopplat till ledarskap ger tydliga insikter och fantastiska ledarverktyg."

Föreläsare
Föreläsare är seniorkonsulten och VD´n Jerker Ekermann från Management och IT konsultbolaget Hire Quality AB. Jerker har föreläst och genomfört utbildningar för närmare 2000 chefer och medarbetare under 8 års tid. Han har en 20 årig egen erfarenhet av ledarskap i högre chefsbefattningar.  Han hade då reflekterat över den ständiga frågan vad gör en bra ledare som inte en sämre gör? Han fick svar när han tog del av Beteende- och Neuroledarskapsforskningen och bytte karriär och coachar och utbildar nu ledare i med den nya kunskapen. Han är medlem i Neuroleadership Institute, Certifierad Facilitator (DDI) samt IPU (beteende, drivkrafter och EQ) konsult.


 

Hire Quality AB med dess dotterbolag Hire Quality Strategy AB är ett konsultbolag som erbjuder marknaden spetskompetens inom organisation- och verksamhets- samt digitaliseringutveckling.   

default