Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
10 februari 2022
Tid
10:00 - 11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Lär dig mer om hållbarhet i vår utbildningsportal!

I CSR Västsveriges Utbildningsportal går du olika hållbarhetsutbildningar precis när det passar dig, du behöver varken boka plats eller resa! Alla medlemmar har tillgång till portalen som innehåller hållbarhetsutbildningar är både introduktioner, grundläggande och mer fördjupande.

Dessutom kan dina kollegor gå utbildningarna! På så sätt kan din verksamhet använda Utbildningsportalen för att öka kunskapen om och skapa engagemang för hållbarhethet, vilket ger gemensam grund för ert forsatta arbete. 

På det här guidningstillfället kan du och dina kollegor komma igång att gå utbildningar och få svar på era frågor om hur ni praktiskt arbetar i Utbildningsportalen. Vi kommer att gå igenom de olika funktionerna i portalen och ge svar på frågor som: Hur loggar jag in? Hur lägger jag till mina kollegor i Utbildningsportalen? Vilka utbildningar finns det som jag kan gå?

Både guidningen och Utbildningsportalen är kostandsfri för medlemmar i CSR Västsverige. Guidningen vänder sig till alla anställda i er verksamhet som vill lära sig mer om hållbar utveckling och särskillda hållbarhetsfrågor på olika nivåer. 

Bokning
Antal
Deltagare webbinarium 10/6
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.