Invajo - Events tool

Webbinarium om "Spelplan för internationalisering"

Online
17 december 2021
14:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Medtech4Health
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
17 december 2021
Tid
14:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Webbinarium om "Spelplan för internationalisering"

För mindre medtech-bolag kommer steget att "gå ut i världen” att bli avgörande för företagets framgång. Om man har utvecklat en bra medicinteknisk produkt som uppfyller ett specifikt behov inom vården och om det också finns en tillräcklig marknadspotential har produkten goda möjligheter att exporteras.

På detta event går vi i korthet igenom de kritiska stegen för att du ska lyckas så bra som möjligt med ditt internationaliseringsarbete. Under eventet kommer vi att presentera det vi kallar en spelplan för internationaliseringsarbete. Spelplanen är ett resultat av en mängd delprojekt som Medtech4Health har arbetat med inom det strategiska projektet för Internationalisering som startade 2019.

Vi strävar efter ett interaktivt webbinarium och kommer därför att se till att det ges utrymme för dina frågor och kommentarer. Antalet deltagare är begränsat, så vänta inte med att anmäla dig. Varmt välkommen!

I det fall då någon behöver stöd för att delta, till exempel syntolkning eller livetextning, vill vi göra vårt bästa för att tillmötesgå det. Markera ditt behov i anmälningsformuläret eller skriv i fritextfältet om vi ska ta kontakt med dig. 


När? 17 december 2021, kl. 14.00 - 15.30
Hur? Digitalt i Zoom (länk mailas ut 24 timmar före eventet)

För frågor om eventet, kontakta:
Bertil Guve (guve@kth.se)

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webbinarium om "Spelplan för internationalisering"
16 dec 2021 (12:00)
0
Sweden Medtech4Health AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sweden Medtech4Health AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sweden Medtech4Health AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.