Invajo - Events tool

Tänk Nytt - och identifiera nya affärsmöjligheter

Boden Business Park
Teknikvägen 3, Boden
Visa på karta
31 januari 2019
08:30
Lägg i kalender
Arrangör
Intersective Innovation och Boden Business Park
Boka/OSA
Plats
Boden Business Park
Datum
31 januari 2019
Tid
08:30

Hur kan du jobba strukturerat med förändring, förnyelse och innovation i ditt företag?

Omvärlden förändras ständigt och dessutom i ett rasande tempo. Det gäller att spana på spännande signaler, trender, problem och möjligheter. Både tillsammans med andra, internt i företaget och externt i olika sammanhang för att ta steg framåt och utveckla nya produkter, tjänster och processer.

Med start i slutet av januari sätter vi fokus på innovation och olika metoder för innovationsdriven affärsutveckling. Vi erbjuder en seminarieserie på fyra tillfällen, som kommer att rymma tips och råd på varför du ska arbeta med innovation, vad du kan fokusera på och metoder och verktyg för hur du kan gå tillväga.

Ta chansen att få inspiration och input. Välkommen.

 

För mer information se program. 

 

plattalogotyper1000pxutanvitkant.jpg

Bokning
Antal
Tänk nytt - seminarieserie
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.