Invajo - Events tool

TREFF 2020

Arrangör
Region Jönköpings län, CLOSER & Northern LEAD
Plats
webinar
Datum
26 augusti 2020
Tid
09:30 - 15:00

Transporteffektivitetsdagen 2020

Varmt välkommen till Transporteffektivitetsdagen den 26 augusti 2020!

Transporteffektivitet är mer högaktuellt än någonsin, och vi vill välkomna er till årets upplaga av TREFF som kommer att präglas av visionära framtidsutblickar, nytänkande tekniska lösningar, spännande föredrag av forskare och andra experter och inte minst av nätverkande.

Konferensens tema i år kommer att vara Möjliggörare för transporteffektivitet. Vad kan samverkan mellan industriella parter vid upphandling leda till? Hur ska energiförsörjningen ske för att stärka omställningen till fossilfria, effektiva godstransporter? Under eftermiddagen har vi mer internationellt fokus och vi lyfter exempelvis utmaningar i internationella transportflöden och frågar oss: Hur vänder vi hot till möjligheter i en osäker värld?

Agenda kommer att uppdateras, men anmäl dig gärna redan idag!

Varmt välkommen,

trefflogglimpa2020.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Transporteffektivitetsdagen 2020
12 aug 2020 (23:59)
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.