Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

TREFF 2020

Arrangör
Region Jönköpings län, CLOSER & Northern LEAD
Plats
Online
Datum
26 augusti 2020
Tid
09:30 - 15:00

Transporteffektivitetsdagen 2020

Varmt välkommen till Transporteffektivitetsdagen den 26 augusti 2020!

Transporteffektivitet är mer högaktuellt än någonsin, och vi vill välkomna er till årets upplaga av TREFF som kommer att präglas av visionära framtidsutblickar, nytänkande tekniska lösningar, spännande föredrag av forskare och andra experter och inte minst av nätverkande. Konferensens tema i år kommer att vara Möjliggörare för transporteffektivitet

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas uppdateringar angående det nya coronaviruset samt följer deras rekommendationer. Med denna bakgrund så väljer vi nu att istället genomföra Transporteffektivitetsdagen 2020 helt och hållet via web.

Konferensen kommer att genomföras som Webinar (via GoToWebinar), mellan kl 09.30 - 15.00 den 26/8.

Länk till GoToWebinar:

https://attendee.gotowebinar.com/register/3764849168850343179

Notera: Om bilden försvinner eller sändningen slutar fungera, uppdatera sidan eller gå in på sidan igen.


Varmt välkommen,

trefflogglimpa2020.jpg

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.