Plats
Aula Medica
Datum
23 - 24 november 2017
Tid
09:30 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

InFuturum 2017

Årets upplaga av InFuturum lyfter frågor som hur FoU inom nätverkssjukvården ska ledas och styras för att säkra goda förutsättningar för framtidens forskning, utbildning och utveckling.  Vi befinner oss i medicinens århundrade med flera kunskapsexplosioner där kartläggningen av det mänskliga genomet, mikrobiomet och människans proteinatlas ger unika verktyg att göra verklighet av precisionsmedicin. Nätverkssjukvården medför ökad tillgänglighet och valfrihet och digitala lösningar används för att kvalitetsutveckla och effektivisera en hälso- och sjukvård som i allt större utsträckning kommer att bedrivas utanför akutsjukhusen. Kunskap sprids till allt fler och nya patientflöden ställer krav på akademisering av fler delar inom hälso- och sjukvårdssystemet. Det nya vårdlandskapet innebär att vi måste finna andra lösningar på hur forskning och utbildning ska organiseras. Det finns ett behov av att kraftsamla och fokusera så forskning och utbildning ges goda villkor att verka i den nya miljön.

Stockholms läns landsting och Karolinska Institutet bjuder in dig till InFuturum, den 23-24 november 2017. Mötet hålls i Aula Medica, Karolinska Institutet Campus Solna. Vi börjar med frukost 9:30 på torsdagen den 23 november och avslutar med lunch på fredagen den 24 november.

Varmt välkommen!


Anmälan
Deltagaravgift för konferensen är 3900 kr (exkl moms) och i priset ingår måltider. Anmälan sker via formuläret nedan. Efter anmälan skickas en faktura till den angivna adressen. Vid felaktiga faktureringsuppgifter erläggs en avgift på 250 kr. Påminnelseavgift 50 kr.
Anmälan är bindande. Vid förhinder går det bra att överlåta sin biljett till kollega. 

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD. FÖR FRÅGOR, KONTAKTA SOFIA BAEZ CATALAN: 
sofia.p.baez-catalan@sll.se


Information om hotellbokning hittar du under fliken hotell.