Get people together

ADHD - från motgång till framgång!

14 april 2015
18:00 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Inspirera Mera och Underbara ADHD
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Datum
14 april 2015
Tid
18:00 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

ADHD - från motgång till framgång!

Unik föreläsning om ADHD ur två helt olika perspektiv

 

- Hur gör jag då jag börjar förstå att allt inte riktigt är som det ska?

- Vilka är styrkorna med ADHD?

- Hur kan föräldrar och skola bli ett team?

 

Elisabeth Wahlin berättar om en resa genom bokstavskombinationer, utredningar, behandlingar och hur hon hjälper sitt barn med ADHD genom skola och pubertet. Med både allvar och humor speglar hon hinder och möjligheter och ger konkreta tips på strategier för att klara vardagen i hemmet och dialogen med skolan.

Georgios Karpathakis föreläser om hur det är att leva med ADHD utan att veta om det i 25 år, vad det kan resultera i och hur livet kan vända med diagnosen då inre frustration , destruktivt beteende och identitetssökande förbyts mot livsglädje och framtidstro.

Tillsammans bjuder de nu på en helt underbar föreläsning med mycket energi, aha-upplevelser och tips på hur man som förälder kan orka mera och som person med ADHD kan få mer förståelse för vad ADHD handlar om i vardagen.

 

 

 elisabeth.jpgElisabeth Wahlin


Förälder till en son med ADHD.
Startade sin research gällande ADHD när sonen precis börjat lågstadiet i en tid då få hade hört talas om det.

Med envishet och kämpaglöd lotsade hon sonen genom skolan och livets   berg och dalbana och visar på de styrkor och unika tillgångar som finns   närmare än vi tror.

 

 

Jojje.jpg

Georgios Karpathakis

 

Grundare av Underbara ADHD - landets största, renodlade adhd- organisation och digitala mötesplats där diagnostiserade barn,   anhöriga, skola, omsorg, myndigheter och sjukvård kan mötas för att   utbyta erfarenheter och utbilda varandra.

 

 

 

Pris: 395:- inkl inspirationsfoldern "GODA TANKAR - om ADHD" 


Betalning sker i samband med att du anmäler dig och efteråt får du en bekräftelse på mailen. Anmälan är bindande, men om du får förhinder kan gärna en kollega eller vän ta din plats. Inspirationsfoldern delas ut efter föreläsningens slut.

 

Vid önskemål om fakturering, kontakta Elisabeth Wahlin: ew@inspireramera.com

Läs mer på: www.inspireramera.com