Invajo - Events tool

Master Class - Hållbar verksamhetsutveckling och ledarskap

YESBOX
Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Visa på karta
28 augusti - 30 september 2020
09:00 - 16:30
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
YESBOX
Datum
28 augusti - 30 september 2020
Tid
09:00 - 16:30

Master Class - Hållbar verksamhetsutveckling och ledarskap

OBS Datumändring! På grund av situationen med Covid-19 har denna 2-dagarskurs fått ändrade datum: den 28 augusti samt den 30 september. Vi återkommer med information angående formen för kursen - om den genomförs helt digitalt eller om det kommer att finnas möjlighet för de deltagare som så önskar att vara med fysiskt på plats. Oavsett finns möjligheten att delta på kursen helt digitalt. 

Välkommen på Master Class inom hållbar verksamhetsutveckling och ledarskap. Föreläsare är Tommy Borglund tillsammans med inbjudna gäster från näringsliv och akademi. 

Under två kursdagar får du en fördjupad kunskap om hållbar verksamhetsutveckling inklusive strategi, styrning och kommunikation, baserad på innehållet i Sveriges första masterutbildning i företagsekonomi och hållbarhet vid Örebro Universitet.

Vad säger forskningen om vad som fungerar? Och vad som inte fungerar? Vi utforskar hur teorin omsätts i praktiken och på djupet diskuterar hållbart ledarskap, dess möjligheter och utmaningar. Följ med på en tidsresa om hållbarhetsutvecklingen i Sverige och globalt. 

Utbildningen vänder sig främst till personer i verksamheter som har kommit igång med sitt hållbarhetsarbete, men som vill utvecklas vidare. Vi kommer varva teori med praktiska exempel och case. 

Varmt välkommen med anmälan!

Utbildningen är en medlemsförmån och vänder sig därför endast till medlemmar i CSR Västsverige. Obs! Begränsat antal platser. 

 

Föreläsare

skarmavbild20190415kl112050.png

Tommy Borglund, frekvent föreläsare och universitetslektor vid Örebro Universitet, föreläser om hur hållbarhetschefens roll ser ut och vilka förväntningarna är på tjänsten. Han berättar om vilka problem men också vilka möjligheter det finns för hållbarhetsarbetet i verksamheterna och hur det kan organiseras. 

 

Pris: 5000 kr (inkl. moms) lunch och fika i två dagar ingår

Lokal: YESBOX, Galmestadsvägen 4, Göteborg

Tid och datum för båda tillfällena: 09.00-16.30, den 28 augusti samt den 30 september

 

Eventbild av Ross Findon från Unsplash

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
28/8 samt 30/9 Medlem i CSR Västsverige
21 aug 2020 (23:59)
5000.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.