Invajo - Events tool
Plats
Sanna Office Hub, nära Mörby Centrum, ca 12 minuter från T-centralen
Datum
16 januari 2019
Tid
08:00 - 12:00

Välkommen till Boost Club, ett unikt affärsnätverk för dig som vill växa. På riktigt. Onsdag 16/1 klockan 8-12, vi börjar med frukost. Prova-på-pris 990:-!

Birgitta Thörn blir vår andra stjärnföreläsare och expert på Boost Club. Birgitta är en av grundarna till megasuccén Itrim.

Boost Club är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer.

Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på.

Vi startar onsdag 16/1 kl 8 med frukost och processar till kl 12. Vi kommer hålla till i Sanna Office Hub, Vendevägen 89, nära Mörby Centrum. Från T-centralen tar det ca 12 minuter med tunnelbanan och sedan är det ca 5 minuters promenad.

De första gångerna har vi ett prova-på-pris, 990:- + moms. Anmäl dig nedan och läs mer om oss på www.academyofexcellence.se.

Medlemspris/år kommer framöver landa på 19.900:- + moms. Frågor? Maila Johan Wanselius, johan@academyofexcellence.se

 

(Med reservation för eventuella ändringar och tillägg.)

 

Det här är vår nästa stjärnföreläsare Birgitta Thörn, en av grundarna till megasuccén Itrim.

default