Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Jan-Olof Jacke på Lindholmen Connected

Arrangör
Lindholmen Science Park
Plats
Webbinarium
Datum
30 mars 2021
Tid
12:00 - 12:30

Från kris till återstart


Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke talar om näringslivets utmaningar i pandemin.

Vi får en lägesbild av hur krisen slår mot företagen och Jan-Olof berättar om vilka reformer som krävs i återstarten av Sverige.

I dialog med Tord Hermansson, vd Lindholmen Science Park, tas frågor upp kring behovet och efterfrågan av innovation för att stärka Sveriges konkurrensskraft.


Missa inte tillfället att vara med på ett högintressant Lindholmen Connected online, tisdagen den 30 mars kl 12.00-12.30.

Jan-Olof Jacke är en av Sveriges främsta näringslivsprofiler, utbildad på Handelshögskolan i Göteborg, och med en lång karriär inom AstraZeneca varav fem år som vd i Sverige. 2018 tillträdde han som vd för Svenskt Näringsliv.

 

Webbinariet är kostnadsfritt men registrering krävs, anmäl dig nedan.

Länken till webbinariet: https://us02web.zoom.us/j/89878537295

 

Varmt välkommen!

 

logotypelindholmenscienceparkrgbblack.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.