Invajo - Events tool

Våra kunder berättar!

IVA Konferenscenter
Grev Turegatan 16, Stockholm
Visa på karta
27 mars 2020
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mercuri International
Boka/OSA
Plats
IVA Konferenscenter
Datum
27 mars 2020
Tid
07:30 - 09:00

Våra kunder berättar: "Så fick vi en organisation där både ledare och medarbetare utvecklas"

Många ledare har beteenden i vardagen som varken hjälper medarbetarna, dem själva eller organisationen att lyckas. Mindre gynnsamma och till och med destruktiva ledarbeteenden påverkar medarbetarna negativt och lämnar dem passiva och omotiverade. Utvecklande Ledarskap (UL)* får istället dina medarbetare att växa i sina roller och ökar ditt företags möjligheter att nå satta mål.

”Det har blivit både viktigare och roligare att vara ledare!”

Välkommen på frukostseminarium och inspireras kring hur ett starkt och utvecklande ledarskap bereder vägen för självgående och motiverade medarbetare samtidigt som det ökar ditt företags möjligheter att nå satta mål och ge mätbara resultat. Våra kunder Karin Öckert, HR Chef Bankomat och Louise Sundelius HR Chef Euro Accident berättar om hur UL blivit en viktig och integrerad del av deras ledarskapsmodell och hur de involverar medarbetarna i utvecklingsprocessen. 

 

louiseeurov2.pngkarinbankomatv2.png

 

Njut av frukost och nya insikter!

Vi inleder morgonen med frukost 7.30. Seminariet börjar 8.00 och slutar 9.00. Efter seminariet är du varmt välkommen att stanna kvar för nätverkande & mingel. 

Vi ses!

 

*Mercuri International är en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till att praktisera Försvarshögskolans koncept Utvecklande Ledarskap. UL har forskats fram, ägs och fortsätter att förfinas av Försvarshögskolan (FHS). Det används idag inom stora delar av det privata näringslivet och andra sektorer av arbetslivet, samt även på elitnivå bland tränare inom idrott.

 

 

Hur kommer jag till seminariet?

Med bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.
Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA konferenscenter på Grev Turegatan 16

Om du får förhinder

Vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 500 kr ex moms för utebliven närvaro som inte meddelats senast 48 h i förväg. Avbokning sker via din bokningsbekräftelse. Antalet platser är begränsade, så boka in dig för ett kostnadsfritt seminarium redan idag.

 

 

Se videon nedan och upplev känslan av våra frukostseminarier!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Våra kunder berättar
26 mars 2020 (15:00)
0
Mercuri International använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Mercuri International. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Mercuri International samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.