Invajo - Events tool

Workshop TJIVA: Skapa värde för kunden

Johanneberg Science Park
2 juni 2020
09:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Johanneberg Science Park
Boka/OSA
Plats
Johanneberg Science Park
Datum
2 juni 2020
Tid
09:00 - 12:00

Webbaserad Workshop: Skapa värde för kunden

Vill du fördjupa din förståelse för hur era tjänster skapar värde för användarna? Vill du ta del av metoder och verktyg som fördjupar bilden av användarna och som ger idéer till värdeskapande innovationer?

Här får du prova några av metoderna och se exempel på hur de kan anpassas till olika verksamheter. Efter workshoppen kommer du att kunna börja använda nya metoder för att förstå och skapa värde för användaren – nu och i framtiden.

Workshoppen kommer genomföras online. Workshoppen leds av Sara Renström, RISE, designforskare och expert inom användarcentrerad design. Sara har erfarenhet av både användning och utveckling av samt undervisning i designetnografiska metoder för produkt- och tjänsteutveckling.

Tid: 2 juni kl. 09:00 - 12.00
Plats: Webbaserat via verktyget Zoom, länk delas ut till anmälda i god tid.  

Program:
09:00 Välkommen och introduktion
09:15 Workshop
10:30 Digital fika
11:00 Workshop
12.00 Avslutning

Denna workshop ingår i en serie under våren 2020. De är fristående, du kan välja att gå på en, flera eller alla.

Ta tillfället att till en kraftigt nedsatt kostnad få tillgång till nya tankesätt och verktyg som kan göra stor skillnad för ditt företag! Antalet platser är begränsat. 

Deltagaravgift:
* 500 kr + moms: Rabatterad avgift för små och medelstora företag (företag som inte tagit emot mer än 200 000 euro i statsstöd under de tre senaste åren)
** 5 000 kr + moms: Ordinarie deltagaravgift övriga företag

Anmälan är bindande, deltagaravgift återbetalas ej.

Kontakt för frågor: sara.renstrom@ri.se 0730292111 

___________________________  

Workshopen arrangeras inom projektet TJIVA. Den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Founders Loft, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. 
www.tjiva.se

#tjiva #tjänsteinnovation #affärsutveckling

vgrlogotype2.png

eulogoengvrgb.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webbaserad Workshop TJIVA 200602: SME *
29 maj 2020 (23:59)
Stängd
Webbaserad Workshop TJIVA 200602: Övriga företag **
29 maj 2020 (23:59)
Stängd
Johanneberg Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Johanneberg Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Johanneberg Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.