Invajo - Events tool

Nätverkslunch - Borås

Brunngård
Elementgatan 10, Borås
Visa på karta
26 april 2019
11:30 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige, Företagarna, Brunngård
Boka/OSA
Plats
Brunngård
Datum
26 april 2019
Tid
11:30 - 13:00

Varmt välkommen på lunch!

Hur kan vi jobba idag för att säkerställa att vi är aktuella i framtiden? Vilket samhälle är vi som företagare med och skapar och vilka viktiga frågor kommer egentligen runt hörnet? 

 

Företagarna, CSR Västsverige, och Brunngård bjuder in till en nätverkslunch. Vi bjuder på vegetarisk mat och ger dig möjlighet att nätverka med de andra gästerna. Dessutom får du ta del av 3 korta föredrag:

Brunngård berättar om deras hållbarhetsarbete och vilka utmaningar de står inför. 

Föreningen CSR Västsverige berättar kort om sin verksamhet och hur föreningen bidrar till en hållbar utveckling.

Företagarna presenterar en färsk rapport. Vilket ansvar tycker landets småföretag att de har gällande hållbarhetsarbete och vilka strategier har de för att minska sin miljö- och klimatpåverkan? Rapporten är framtagen tillsammans med hållbarhetsbyrån Beyond Intent och regeringsinitiativet Fossilfritt Sverige.

 

Psst! Har du en kollega inom din verksamhet eller i branschen som du tror skulle vara intresserad? Bjud gärna in till den kostnadsfria lunchen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Lunchgäst
23 april 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.