Invajo - Events tool

Webbinarium: Omvärldsbevakning av nya riskperspektiv utifrån covid-19

Webbinarium
17 september 2020
08:55 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Webbinarium
Datum
17 september 2020
Tid
08:55 - 10:00

Omvärldsbevakning av nya riskperspektiv utifrån covid-19 med Swedwatch

I detta webbinarium får du en omvärldsbevakning baserat på Swedwatchs expertis om nya globala riskperspektiv kopplat till situationen med covid-19 och det fortsatta arbetet efter denna kris.

  • Hur har covid-19 påverkat den globala situationen utifrån mänskliga rättigheter och miljömässiga utmaningar?
  • Hur påverkar det arbetet för en hållbar omställning och vad är viktigt för att minimera negativa konsekvenser i det fortsatta arbetet?
  • Hur påverkas verksamheters möjligheter att uppfylla arbetet för hållbara leverantörskedjor och hur bör verksamheter agera?

Datum & Tid 

Webbinariet genomförs den 17 september: 

kl. 08:55-09:00 Uppkoppling och välkomna 

kl. 09.00-10.00 Föredrag med utrymme för diskussion och frågor 

kl. 10.15-12.00 Fördjupande workshop, exklusivt för Fokusgruppen Hållbara Inköp (Här kan du läsa mer om CSR Västsveriges fokusgrupper). 

 

Upplägg

Vi kommer använda oss av videotjänsten Zoom i detta webbinarium. Ni kommer få Zoom-länken skickad till er via mail dagen innan för att kunna ansluta till webbinariet. 

 

Pris

Kostnadsfritt för CSR Västsveriges medlemmar. Kom ihåg att medlemskapet gäller alla anställda i din verksamhet, så bjud gärna in kollegor.  

 

 

Föredragshållare

Swedwatch har funnits sedan 2003 och är en politiskt och religiöst obunden ideell förening. Swedwatch arbetar för att företag ska ta ansvar för miljö och mänskliga rättigheter, och för att aktörer inom det civila samhället, till exempel miljö- och människorättsförsvarare, ska ha verktyg för att stötta människors egenmakt i att hävda sina mänskliga rättigheter.  Research, dialog och utbildningar är kärnan i verksamheten. 

 

swlogo1.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem i CSR Västsverige
15 sep 2020 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.