Invajo - Events tool
Plats
Gasklockorna Gävle
Datum
14 september 2022
Tid
18:30 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Så mår du bäst i klimakteriet – med Monika Björn och Tobias Karlsson

14 september kl.18.30 – 21.00 Lilla Gasklockan i Gävle

Vad kan vara bättre än att kicka igång hösten genom att ta hand om dig själv på bästa sätt?  Det blir snack om träning och hälsa, med fokus på klimakteriet med två av Sveriges kanske mesta inspiratörer i ämnet.

Great Earth bjuder in till en inspirerande helkväll tillsammans med våra ambassadörer Monika Björn och Tobias Karlsson. Supporta dig själv genom ökad kunskap inom kvinnohälsa, klimakteriet, träning och vad som är viktigast för att du ska må som allra bäst.

Superduon Monika Björn och Tobias Karlsson leder oss genom kvällen
Monika Björn är vår klimakterieexpert och coach inom just träning och klimakteriet. Hon har skrivit böcker i ämnet och bjuder på sin breda och djupa kunskap.

Tobias Karlsson, känd från bland annat Lets Dance, har alltid ett soligt humör och även han har lång erfarenhet inom hälsa och välmående. Tillsammans driver de kvällen framåt med värdefulla insikter. Det kanske till och med bjuds på ett och annat danssteg...

Vad får du med dig hem?
En härlig goodiebag, nya insikter och kunskap, ömma skrattmuskler, och en riktigt trevlig kväll att minnas.

Ta med mamma, vännen och kollegan så ses vi den 14 september!
Varmt välkommen önskar vi på Great Earth


Early bird innan 15 juli: 299 kr

Ordinarie pris: 350 kr

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Köp plats till event
31 aug 2022 (23:59)
350.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Brinc Relations AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Brinc Relations AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Brinc Relations AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.