Plats
Clarion Sign
Datum
20 - 21 januari 2022
Tid
09:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv

Äntligen är det dags för 20:e upplagan av den årliga konferensen för läkare inom hjärt-kärlområdet - med Hjärt-Lungfonden som arrangör. Länkar till dagarnas program finns ovan. 

”Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv” är en av landets mest omfattande utbildningsaktiviteter. Under två dagar får du möta forskare vars resultat ligger bakom behandlingsriktlinjer och lyssna till föreläsningar om viktiga nyheter av praktisk och klinisk betydelse. Under rådande situation har vi valt att enbart ha utbildningen online med samma upplägg och innehåll såsom det vore på plats. 

Vår programkommitté har bjudit in en rad mycket kunniga föreläsare som kommer att uppdatera dig på ny och kliniskt användbar forskning. Tekniska lösningar ger er möjlighet till interaktion, frågor och diskussion där ni även får tips och råd samt tid för att kunna lyfta egna funderingar. 

Mötet stöds av Svenska Kardiologföreningen och Svensk förening för allmänmedicin (SFAM), är LIPUS-certifierat och ger 12 CME-poäng för den som önskar. 

Välkommen med din anmälan snarast möjligt, tryckt material skickas sedan ut i god tid före start. Anmälan är bindande vid bekräftelse. 

Väl mött den 20-21 januari 2022. Utbildningen finns därefter tillgänglig via din personliga länk tom den 28/2. Detta gör att du kan beställa kursen även i efterhand. 

 

ksskarmklipp.PNG

Kristina Sparreljung
Generalsekreterare, Hjärt-Lungfonden

 

lars.png

Lars Rydén
Senior professor i kardiologi samt ordförande i Programkommittén

Lipus har granskat och godkänt denna kurs. Fullständig kursbeskrivning finns på www.lipus.se