Invajo - Events tool

Finansiering för gröna affärer på utvecklingsmarknader

Tillväxtverket
Västgötagatan 5, Stockholm
Visa på karta
7 maj 2018
13:00 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Plats
Tillväxtverket
Datum
7 maj 2018
Tid
13:00 - 15:00

Hur kan små och medelstora företag ta tillvara på affärsmöjligheter på utvecklingsmarknader? I dagsläget är den svenska affärsverksamheten på tillväxtmarknader begränsad, och utgörs främst av de stora företagens handel. Samtidigt växer många utvecklingsmarknader oerhört snabbt och med det efterfrågan på nya, hållbara tekniker.

Under seminariet presenterar Tillväxtverket, tillsammans med Nordiska utvecklingsfonden, Nordiska miljöfinansieringsbolaget och Swedfund program och finansieringsmöjligheter för företag som har en grön affärsidé och är intresserade av möjligheter på utvecklingsmarknader. Du får även möjlighet att höra om och utbyta erfarenheter från andra företag som jobbar med att ta sig in på nya utvecklingsmarknader. 

I samarbete med:

ndflogocmyk01.jpg   nefcologo2.jpg
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Finansiering för gröna affärer på utvecklingsmarknader
3 maj 2018 (23:59)
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.