Trender och omvärld med Kairos Future

Luleå Science Park
Aurorum 1C, Luleå
Visa på karta
8 oktober 2019
11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Intersective Innovation, Luleå Science Park
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Luleå Science Park
Datum
8 oktober 2019
Tid
11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Vilka förändringar i omvärlden avgör hur vi kommer innovera i framtiden?

Katarina Stetler, framtidsstrateg på Kairos Future och doktor i innovationsledning, ger en föreläsning i hur man kan framtidssäkra sina innovationsprojekt.

"Jag tror att vi måste ta ett större grepp om innovation än vad de flesta organisationer gör idag. De nya utmanarna kommer ofta från andra branscher och därför är en förståelse för omvärlden och aktuella trender A och O för att till ett framtidssäkrat innovationsarbete. Att känna sina kunder och sin egen bransch räcker inte längre", säger Katarina.

Katarina är ansvarig för området innovation på Kairos Future och har tidigare arbetat som innovationsstrateg och produktutvecklare inom fordonsindustrin. Hon har erfarenhet av att leda kreativa processer med fokus på framtidsdriven innovation inom en rad olika organisationer och har skrivit en bok om hur organisationer kan lyckas med att bli både effektiva och innovativa. Katarina har en doktorsexamen i innovationsledning från KTH och är utbildad civilingenjör. 

katarinastetlerpressbild930x450px.jpg

 

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på en lättare lunch i Luleå Science Parks lokaler från kl 11:00, ange i bokningen om du avser att delta. Föreläsningen drar igång kl 11:30. 

Varmt välkommen!

default