Invajo - Events tool
Plats
Centralt i Partille
Adress
Datum
24 september - 10 december 2019
Tid
09:00 - 13:00

Bli lönsammare, starkare, kunnigare, bättre organiserad och mer passionerad med tillväxtprogrammet Academy of Excellence. Start 24/9.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att Tillväxtprogrammet Academy of Excellence är just det. Sveriges vassaste tillväxtprogram. Sedan starten 2008 har mer än 1000 företagare, chefer och entreprenörer gått programmet och 99,7% vill rekommendera utbildningen och mer än 90% vittnar om ökad tillväxt. Varför ska du gå? Vad är vinsten för dig? På vilket sätt är utbildningen en boost för dig och ditt företag?

På åtta gånger och fyra timmar varje gång får du snabb och djup kunskap och konkreta verktyg från några av Sveriges främsta föreläsare och entreprenörer inom sina områden.

Du får t.ex. insikter i …

… hur du hittar och behåller din kraft och motivation

… hur du ökar din försäljning

… hur du rekryterar och attraherar rätt personal

… hur du kan skala upp ditt företag

… hur du ökar din effektivitet och blir mer strukturerad

… hur du går vidare även då det är motigt

… hur du väljer rätt digital strategi 

… hur du blir mer kreativ

… hur du blir modigare och starkare

Din tid är dyrbar. Det finns få om ens någon utbildning inom tillväxt som ger så mycket och så snabbt som Tillväxtprogrammet Academy of Excellence. Vi brukar säga att vi ger 200 års samlad erfarenhet på ett så intensivt sätt att alla elever vittnar om en unik energi och erfarenhet de bär med sig länge. Mycket länge.

 

Kontakta Katarina Stensryd på mail katarina@academyofexcellence.se


Du kommer få både kunskap och inspiration från någon eller några av våra lärare i världsklass. Och möta några tidigare elever. Lärarna på Academy of Excellence har alla själva gjort framgångsrika tillväxtresor inom sina respektive områden. Här har vi ett av de starkaste argumenten för att gå kurserna.

Att under fyra intensiva timmar få höra från en person som själva har djupa erfarenheter av att både misslyckas och lyckas är unikt. Och starkt. Och extremt motiverande. Du kommer känna – kan hen så kan jag. Den känslan kan du inte kan läsa dig till. Den är en unik och den ger energi, motivation och arbetsglädje. Länge.

På utbildningarna kommer du också möta andra liksinnade som också vill växa och utvecklas. Det bygger en fantastisk energi och gemenskap som du kommer kunna ha nytta av länge. Många som gått utbildningen har fått både vänner och affärspartners för livet.

Du bokar längst ned på sidan!

 
Läs mer om Academy of Excellence Tillväxtprogram. Klicka på menyvalen under bilden ovan.

Tisdag 24 septemberkl 9-13 nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling.

OBS! Tack vare samarbete med Företagarna Partille kan vi erbjuda kursen till kraftigt reducerat pris 31.900:- + moms (ordinarie pris 39.900:- + moms.) Max 20 platser.

(Med reservation för eventuella förändringar)

OBS! Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

Våra föreläsare och de åtta nycklarna

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Nyckel 5. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm 

Nyckel 6. Entreprenörens upp och ned med Per Holknekt

Nyckel 7. Våga - vårda - vinn med Therese Albrechtson

Nyckel 8. Våga ta klivet med Johannes Hansen

Extranyckel 9. "Sälj som din kund köper” med Robert Bloom

Extranyckel 10. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kurstillfällen:
Tisdagar kl 9-13 med start tisdag 24 september.

Kostnad:
8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 31.900:- + moms. OBS! Tack vare samarbete med Företagarna Partille kan vi erbjuda kursen till kraftigt reducerat pris 31.900:- + moms (ordinarie pris 39.900:- + moms.) Max 20 platser.

Tilläggsmöjlighet 1:
Genom Robert Bloom och ”Sälj som din kund köper” får du lära dig en helt ny kommunikationsmetod som kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder. 5.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet 2:
Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar: 5.900:- + moms

Datum för resan:
Datum är inte bestämt än (med buss t/r från Stockholm C)

 

OBS! Inspirationsfrukosten går av naturliga skäl inte längre att boka. Den genomfördes fredag 1/2.

 

Här syns några av våra föreläsare, Mi Ridell, Svante Randlert, Teo Härén, David Stiernholm, Mia Törnblom och Thomas Lundqvist

 

default