Detta event har redan ägt rum!

Modeweekend i Milano med Damernas Värld!

Arrangör
Trackers AB
Plats
Milano
Datum
4 - 7 oktober 2018
Tid
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Följ med Damernas Värld på modehelg i Milano!

Den 4-7 oktober 2018 visar Martina Bonnier sitt personliga Milano – modets huvudstad.

Fantastiskt mode, smakful inredning, underbar mat – det är inte många städer som slår Milano när det gäller livets goda. En som verkligen har tagit Milano till sitt hjärta är Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier, som upptäckte staden för drygt tjugo år sedan i samband med modeveckan, och som sedan dess ser till att regelbundet komma tillbaka – det blir minst fem besök per år.

- Jag älskar att bara gå omkring här, för det finns alltid nya saker att upptäcka. Du kan gå in i ett hål i väggen och komma ut i en vacker stadsträdgård med prunkande blommor, eller bara sätta dig på en kvarterskrog och få en fantastisk pasta. Och så alla vackra byggnader – många prestigebutiker ligger i gamla 1600-talspalats med väggmålningarna kvar. En av fördelarna med Milano, enligt Martina, är stadens relativa litenhet, vilket gör att man hinner se och göra mycket på kort tid. En annan fördel är milaneserna. – De är sanna livsnjutare och har kvalitetskänslan i ryggraden. Man kan se det på kashmirtröjan som taxichauffören har över axeln, hur de kombinerar färger – det finns en avslappnad elegans med en liten twist på allt de gör. Och så är de väldigt vänliga också.

Följ med på vår weekend i modets och hantverkets tecken. Vi bor på ett läckert lägenhetshotell - Damernas Världs egna Town House i Milano! Och svenska Marie Ekström från Miemil Eventi är med under hela resan.

 

KONTAKT vid frågor eller funderingar:
Vänligen kontakta Mats Larsson på Trackers AB  på telefon 08 – 669 22 00.

Teknisk arrangör är Trackers AB.
Program arrangör är Miemil Eventi.

default
Bonnier News använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier News. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier News samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.