Invajo - Events tool

Slingwebbinarium med Bo Edin AB / Univox - November

Online
8 - 12 november 2021
Arrangör
Bo Edin AB - Univox
Boka/OSA

Hörslingeutbildning

Välkomna på webbinarium i slingteknik med Bo Edin AB/Univox!

En kurs för dig som arbetar professionellt med projektering, installation och certifiering av hörslingor. Kort teoretisk genomgång följs av fokus på projektering i Univox Loop Designer (ULD) och praktiska tips kring installation och mätning/certifiering.

En mycket viktig del i att utföra en slinginstallation som uppfyller IEC-standarden samt kundens önskemål och krav är en noggrann och proaktiv planering. Därför ägnar vi en del av vår slingkurs åt att visa hur man projekterar hörslingor i olika miljöer. Kursen redogör även för lämpliga metoder för installation av hörslingor samt hur man som sista moment mäter och certifierar slingorna. Många installatörer som har gått vår utbildning har därigenom fått grundläggande kunskaper för att utföra en komplett slinginstallation. Vi vill med våra kurser bidra till att så många projekt som möjligt uppnår hög kvalitet och uppfyller kraven i den internationella standarden för hörslingor IEC 60118-4. 

Varje webbinarium kommer att avrundas med en liten frågestund på slutet. Du behöver inte genomgå alla webbinarierna utan kan välja ut det eller de du tycker att du behöver mest för din yrkesutövning. Dock kan vi rekommendera att gå allihop då det ger den mest kompletta bilden av ämnet. Webbinarie-serien är också upplagd i en logisk ordning med produktkunskap samt lagar och regler först innan vi går in på ett slingprojekts tre faser – projektering, installation och certifiering. Vill du kan du därför med fördel genomgå dem i ”rätt” ordning.

Efter genomfört webbinarium får du tillgång till dokumentationen (PowerPoint), en länk till det inspelade webbinariet samt ett intyg för de moment du gått igenom. 

Webbinarierna kommer att hållas i Teams. Om du inte redan har Teams-appen på din dator rekommenderar vi att du laddar ned den, annars kommer du även att kunna delta via en webb-länk vilken skickas ut dagen innan webbinariet. 

Läs mer om de olika webbinariernas innehåll under fliken "Information" 

Ni är välkomna att anmäla er och/eller era kollegor längre ner på sidan. 

Väl mött! 

default
Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Bo Edin AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bo Edin AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bo Edin AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.