Invajo - Events tool

Informationsmöte om CSR Västsverige

Digitalt via Zoom
15 september - 8 december 2020
Arrangör
CSR Västsverige
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Digitalt via Zoom
Datum
15 september - 8 december 2020

Informationsmöte om CSR Västsverige

För att kunna vara aktuella i sitt erbjudande och för att bidra till en positiv samhällsutveckling behöver alla verksamheter hitta sitt sätt att arbeta med hållbarhet. Med över 300 medlemmar har CSR Västsverige etablerats som Sveriges största sektorsövergripande hållbarhetsnätverk. Föreningen finns till för att hjälpa verksamheter att utveckla ett strategiskt hållbarhetsarbete, där affärer och samhällsansvar går hand i hand. Som medlem i CSR Västsverige får du kunskap, verktyg, inspiration och en arena för erfarenhetsutbyte. 

Föreningen vänder sig till alla typer av verksamheter - inom privat, offentlig och idéburen sektor samt akademin. Stora och små organisationer är lika välkomna, liksom både ni som arbetat länge med hållbarhet och ni precis har upptäckt detta viktiga område. 

Är du intresserad av att veta mer? Eller är ni medlemmar sedan innan och vill ha en genomgång av medlemsskapet? Har ni kunder eller levarantörer som vill bli mer hållbara? Välkommen att träffa oss som arbetar på CSR Västsveriges kansli och låt oss berätta om vår verksamhet, vilket stöd vi erbjuder medlemmar och vad som är på gång. Det kommer att finnas gott om tid för frågor.


Agenda

09.00 - 10.00 Informationsmöte med tid för frågorUpplägg

Mötet sker digitalt via Zoom. Någon dag innan mötet kommer anmälda deltagare få en länk mailad till sig. Varmt välkomna!