Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

SÄSONGSAVSLUTNING TIME ATTACK: King of Mantorp [Light]

Arrangör
Timeattacknu.se
Plats
Mantorp Park
Datum
17 september 2021
Tid
09:00 - 17:00

King of Mantorp [Light]

Vi hälsar alla bankörnings-intresserade välkomna till Mantorp Park fredag den 17 september.

Utan tvekan bästa sättet att avsluta årets bankörnings-säsong och uppleva nya rekordtider samt att vi har vår årliga prisutdelning/galamiddag för säsongen.

På våra professionella Time Attack-arrangemang kör du alltid med officiell tidtagning med sektorer, som mäter alla dina varv på tusendelen.

Vi har alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, räddnings/släckbilar med utbildad personal, riktig check-in till utfarten samt sekretariat som alltid har trevligt folk som dessutom serverar färskbryggt kaffe.

På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass.

SUMMERING AV KÖRNING:
King of Mantorp "Light", ett öppet event för alla att tävla i, nu också öppet för en begränsad mängd publik. Se regler nedan för tävlan i "King of Mantorp", du kan också anmäla dig utom tävlan om du inte har en bil som klassar in eller bara vill bättra ditt egna PB.

Upplägg / Schema: KLICKA HÄR FÖR PRELIMINÄRT SCHEMA
Välj en klass baserat på dina däck/motoreffekt, värm upp med ett 15min pass på förmiddagen... för att sedan sätta din bästa tid på 3x15-20min långa kvalitativa Time Attack pass.

Top 5 i varje klass går till SuperLaps final = Ett utvarv, en chans på attack - - - > Målgång och "King of Mantorp" i varje klass utses.

Dagen avslutas med ett 20min "Open Pit" mediapass för alla. Perfekt för medåkningar och ta med vänner & sponsorer ute på banan.

REGLER/RIKTLINJER (förenklade regler, ej normala TANU serieregler):
CLUB:
Kaross: Besiktigad gatbil
Max motoreffekt: Gatdäck 410HK, R-däck 230HK, Slicks 150HK

CLUB CHALLENGE:
Kaross: Serietillverkad för allmän väg 
Max motoreffekt: Gatdäck 600HK, R-däck 450HK, Slicks 250HK

PRO STREET:
Kaross: Serietillverkad för allmän väg
Max motoreffekt: Gatdäck 750HK (oberoende av växellåda), R-däck 600HK PDK / 650HK H-låda, Slicks 350HK 

PRO:
Kaross: Serietillverkad för allmän väg
Max motoreffekt: Gatdäck obegränsad, R-Däck obegränsad, Slicks upp till 260 bredd 500HK. Slicks fri bredd 400HK.

UNLIMITED:
Kaross: Täckta hjul
Max motoreffekt: Gatdäck Ej tillåtet, R-däck obegränsad, Slicks obegränsad.

Vid regn (Wet condition - gäller alla klasser):
Vid stående vatten på banan och spray efter bilar får valfritt däck med minst 3mm mönsterdjup. Bilar med däck som inte anses säkra kan förbjudas körning.

Tävlingsledningen avgör när gränsen till stående vatten går. Normalt sker detta när spray syns bakom bilarna. Skylt i utsläppet placeras då ut.  

Däck:
Gatdäck - E- och DOT-märkta däck med TW (treadwear) över 180 och som inte marknadsförts som "R-däck/Semi-slicks", t.ex. Pilot Sport Cup 2, Yokohama A052, Federal 595RSR etc.

R-däck - E- och DOT-märkta (gatlegala) övriga däck, t.ex. Toyo R888, Yokohama 048/052, Michelin Cup2 etc.

OBS: Hankook Ventus 221 och Michelin Cup2R är i regel förbjudna i alla klasser utom "PRO". Vi kan indivuduellt dela ut dispens för att nyttja dessa om din bil för klassen har förhållandevis låg effekt. Kontakta oss på anmalan@timeattacknu.se för att undersöka möjligheter för detta.

Slicks - däck avsedda för tävlingsbruk, delas upp i två olika breddklasser: över och under 260 mm bredd.

SEEDNING: TAnu.se åtar sig rätten att "seeda" dig in i rätt klass, välj därför klass med omsorg då det underlättar mycket för oss och vi slipper i sista minuten flytta när besiktigat din bil.

Känner du dig osäker, tveka inte att maila anmalan@timeattacknu.se med spec på bilen, samt ditt telnr så ringer vi upp dig med support.
- - - - -
OBS! Alla anmälningar är bindande och inga avgifter är återbetalningsbara.

ELPLATS (450:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan.

MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 105: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 105dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 
- - - - -
Mer info om prisutdelning och övriga aktiviteter kommer inom kort. Följ oss på FACEBOOK eller INSTAGRAM för senaste uppdateringarna!

FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.

default
Superior Imports AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Superior Imports AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Superior Imports AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.