Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Lindholmen Science Park
Plats
Online
Datum
16 mars 2023
Tid
13:00 - 14:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Erfarenhetsutbyte kring hållbarhetsmärkningar för hållbara transporter

Är du transportköpare eller transportör? E-handlare, speditör eller en kommun? Eller bara allmänt intresserad av hur vi på ett enkelt och effektivt sätt kan driva fram mer hållbara gods- och e-handelstransporter med hjälp av tredjepartsgranskade Hållbarhetsmärkningar, som Bra Miljöval och Fair Transport. 

ASTER, Alliance for Sustainable Ecommerce (Lindholmen Science Park) och Hållbarhetsmärkningsforumet (som leds av ASTER på uppdrag av Energimyndigheten) bjuder in licenstagare och andra intresserade till ett gemensamt erfarenhetsutbyte, frågestund och diskussion. Öppet för alla! 

AGENDA

13.00-13.05: Välkomna, Erika Gustafsson
13.05-13.10: Vad är Hållbarhetsmärkningsforumet och ASTER, Erika Gustafsson
13.10-13.20: Intro till våra märkningar Bra miljöval och Fair Transport, Maria Werpers Dahl, Fair Transport och Marielle Aspevall, Naturskyddsföreningen
13.20-13.40: Tord Sandin, Sandin Cargo AB, om sin erfarenhet av att vara licenstagare till Fair Transport 
13.40-14.00: Jenny Pettersson, Office Recycling AB, om sin erfarenhet av att vara licenstagare till Bra Miljöval
14.00-14.30: Frågestund och diskussion

 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.