Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Frukostakademin Nobelberget

Arrangör
Frukostakademin
Plats
Nobelberget
Datum
13 september 2018
Tid
07:30

Vad händer med alla idéer som skapas?

Nobelberget 13:e september

Vår första frukostträff för hösten äger rum på Nobelberget den 13:e september både för första men också sista gången. En unik möjlighet att besöka dessa anrika lokaler som under decennier huserade Akzo Nobel koncernen.  Frukostakademin har mer eller mindre fått äran att starta upp Gather festivalen och festivalledningen har valt att ge Frukostakademin ett unikt erbjudande att kunna besöka festivalen i Nacka 13-15 september. Gather Festival är inte den genomsnittliga konferensen eller musikfestivalen. Den undersöker och sätter fingret på samhället och dess framtid, och är en innovations- och inspirationsfestival, som kombinerar konferens och musik och satsar på att bli Sveriges svar på framgångssagan festival SXSW i Texas.
Här kommer att dyka upp internationella föreläsare såsom Rumman Chodhury (Accenture) till Jan Eliason och många olika världsartister kommer att uppträda. För anmälan och mer information:https://www.gatherfestival.com/
 
Nobelberget ligger ”inklämt” mellan Sickla köpkvarter och Hammarby sjöstad med adressen Sickla Industriväg 6. För parkering kan man parkera mitt emot Quality Hotel i parkeringsgarage ovanför Sickla Galleria eller på alla utomhusparkeringar i Sickla. 

P-skiva med gratis parkering gäller i min. 2 timmar.

Företagarna Nacka Värmdö använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Företagarna Nacka Värmdö. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Företagarna Nacka Värmdö samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.