Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
FrukostAkademin
Plats
Nacka aula
Datum
15 oktober 2018
Tid
07:30

Vad händer med företagandet nu när den politiska kartan ritas om?

Nacka aula 15:e oktober

Behöver vi skapa nya och förändrade vanor
för att lyckas i vårt företagande?


FrukostAkademin har fått den mycket stora äran att ta emot Micael Dahlén som är professor vid Handelshögskolan i Stockholm. I sin akademiska karriär fick Micael snabbt en ledande ställning inom konsumentbeteende, kreativitet och marknadsföring. Han är en internationellt hyllad talare som presenterar spännande forskning på ett engagerande (och ibland upprörande) sätt, och har varit ”keynote speaker”i städer som Istanbul, New York, Lissabon och Shanghai för kunder som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte, Volkswagen, Fujitsu och Oriflame m.fl. Micael räknas som nummer 10 i världen bland forskare inom sitt område och nominerades till ”Business Professor of the Year Award av The Economists Intelligence Unit”.

Micael Dahlén har skrivit många böcker om olika ämnen alltifrån  marknadsföring, lycka, seriemördare (det är sant), sex och sociala medier. I en av hans senaste böcker ”Kaosologi”tar han bland annat upp frågan hur man får ett långt och lyckligt liv  med hjälp av förändrade vanor. ”Kaosologi”  är annars ett högaktuellt begrepp i dessa dagar i det något kaotiska politiska landskap som Sverige befinner sig i just nu. Förutom i Europa har hans böcker publicerats i Asien och i USA.

 

default
C.R. Branding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av C.R. Branding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, C.R. Branding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.