Invajo - Events tool

Konferens om infrastruktur inom humaniora och samhällsvetenskap

World Trade Center
Klarabergsviadukten 70, Stockholm
Visa på karta
23 september 2020
09:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Vetenskapsrådet
Boka/OSA
Plats
World Trade Center
Datum
23 september 2020
Tid
09:00 - 17:00

Välkommen till en temadag om infrastruktur inom humaniora och samhällsvetenskap

Det finns ett stort och växande behov av infrastruktursatsningar inom humaniora och samhällsvetenskap. Tack vare förbättrad tillgång till data och analysmetoder har nya forskningsområden öppnats upp och nya frågor kunnat besvaras.

Samtidigt återstår viktiga frågor beträffande finansieringen. Vilka erfarenheter har forskarna av att söka medel för nationella infrastrukturer och sedan driva dessa? Hur ska vi hantera data som är svåra att anonymisera utan att allvarligt försämra deras användbarhet? Och hur bör framtidens finansiering utformas? Är de nuvarande finansieringsformerna välfungerande eller finns det en risk att humaniora och samhällsvetenskap hamnar på undantag?

Målet med konferensen är att ge ökad kunskap om infrastrukturfinansieringen och lyfta fram både möjligheter och utmaningar inom detta område.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Konferens om infrastruktur inom humaniora och samhällsvetenskap
12 juni 2020 (17:00)
Stängd
Vetenskapsrådet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vetenskapsrådet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vetenskapsrådet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.