Invajo - Events tool

TJIVA - Design Thinking - Webinar

Online
30 mars 2021
10:00 - 11:15
Lägg i kalender
Arrangör
Johanneberg Science Park
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
30 mars 2021
Tid
10:00 - 11:15

TJIVA - Design Thinking - Webinar

Inkubatorn Founders Loft, som har arbetat med att utveckla tjänsteföretag i över tjugo år, bjuder in till ett kostnadsfritt webinar med fokus på metodiken Design Thinking.

Webbinariet är en första inblick i tjänsteinnovationsacceleratorn som utvecklas tillsammans med RISE och Johanneberg Science Park. Nästa aktivitet är innovationslabb den 27 April.

Tillsammans med forskaren Mathias Duell från RISE och Anna Linton, som driver innnovationsbyrån We Are Laja, dyker vi ner i hur ert företags tjänster och produkter behöver älskas av kunden. Hur ni når nya kundgrupper och testar nya koncept. Vidare kommer ni få insikter i hur och vad som gör konceptet Design Thinking så effektivt. Ihop med Mathias Duell och Anna Linton reder dessa två experter ut hur och varför vi behöver involvera oss ännu mer i kunden.

Om Design Thinking
Design Thinking är en filosofi och ett förhållningssätt som hjälper företag som vill ställa om, tjänstefiera och digitalisera sin affärsmodell samt hitta nya värdeerbjudanden.

Länk till Zoom skickas till anmälda gäster dagen innan!

Program: 

10.00 – 10.45
Anna Linton introducerar oss till begreppet Design Thinking 

10.45-11.00
Anna Linton intervjuar forskare Mathias Duell från RISE om hur och varför det är viktigt att inkludera kunden i formandet av tjänsten.

11.00-11.15
Anna och Mathias besvarar frågor.

Avgift: Kostnadsfritt

Kontakt för frågor:
Jessica Oldborn, Business Coach Head of Business Development & Sustainability
0739 – 83 43 73, Jessica@foundersloft.se

Arrangörer:
Founders Loft är ett co-working community och inkubator med kontor i Göteborg. Vi arbetar med digitala tjänsteföretag och har över 20 års erfarenhet. Med framtiden i sikte stöttar vi entreprenörer och bolag genom affärsutveckling mot internationell framgång.

We are Laja är upplevelse- och innovationsbyrån som får människor att utveckla och utvecklas - tillsammans. Hållbarhet är kärnan i allt vi gör. Med inspiration från Design Thinking skapar vi processer genom vetenskapligt beprövade metoder och verktyg.
___________________________  

Webbinaret är en del av TJIVA, den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Founders Loft, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.
www.tjiva.se

#tjiva #tjänsteinnovation #affärsutveckling #innovationslabb

vgrlogotype2.png

eulogoengvrgb.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
TJIVA Design Thinking
26 mars 2021 (23:59)
0
Johanneberg Science Park AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Johanneberg Science Park AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Johanneberg Science Park AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.