Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Bonnier Magazine & Brands
Plats
Stockholm/Göteborg
Datum
6 oktober 2018
24 november 2018
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Modekurs med Lisa Rogalin

Drömmer du om att hitta stilen som passar dig, hitta plaggen som är mest smickrande för din kroppsform och få koll på vilka plagg som fungerar ihop? Då ska du anmäla dig till Damernas Världs nya modestylistkurs.

Damernas Värld bjuder in till en helg full av mode, där du får lära dig hur du bygger upp en genomtänkt och hållbar garderob utifrån din personliga stil och kroppsform. Under kursen kommer du lära dig allt från hur du bäst tar hand om dina plagg för att de ska hålla längre till hur du mest effektivt rensar i garderoben, för att sedan bygga upp en garderob som stärker din självkänsla.

Kursen hålls i samarbete med NK Personal Shopping, och kursledare är Lisa Rogalin – stylist och grundare av Rosenrummet som i dag driver NK Personal Shopping och NK Beauty Lounge i Stockholm. Hon är en av Sveriges främsta stilexperter och syns återkommande i medier som TV4 Nyhetsmorgon. I grunden är Lisa marknadsförare och varumärkesstrateg, men hon är även utbildad inom personal shopping/stil. Lisa brinner för hållbarhet när det gäller kläder och stil, och under helgen kommer hon att dela med sig av sina allra bästa tips.

Exempel ur kursinnehållet
-     Förtydliga din personliga stil
-     Så bygger du din basgarderob
-     Hur du ska tänka när du rensar din garderob
-     Styling för just din kroppsform
-     Smart klädvård

Stockholm 
Datum: 6–7 oktober 
Tid: Lördag 9–17, söndag 10–16
Plats: GT30, Grev Turegatan 30
Pris för prenumeranter och NK Nyckelkunder: 4 495 kr
Pris för icke prenumeranter: 4 995 kr

Göteborg
Datum: 24–25 november -NYTT DATUM
Tid: Lördag 9–17, söndag 10–16
Plats: Scandic Rubinen 
Pris för prenumeranter och NK Nyckelkunder: 4 495 kr
Pris för icke prenumeranter: 4 995 kr

Kursen innehåller både teori och praktiska övningar.
Inga förkunskaper krävs.


Välkommen till en stilsäker modehelg!

 

Bonnier News använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier News. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier News samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.