Invajo - Events tool

Välkommen till Anhörigriksdagen 2019

PRAKTISK INFORMATION OM HUR DU BOKAR:

Överst i listan av val bokar du din plats för att delta på Anhörigriksdagen. Alternativ ett är kraftigt subventionerad och endast avsedd för dig som är medlem i Anhörigas Riksförbund och som inte deltar på konferensen i din profession. Du som reser på arbetstid och har en arbetsgivare som betalar din medverkan betalar ordinarie pris. 

Övrigt i listan handlar om hotellrum - så hoppa över det om du ordnar boende på annat sätt.

OBS! Boende på apelviken.se och Okéns går endast att boka via dem själva, alltså inte i formuläret nedan. När du kontaktar dem för att boka ditt boende, ange "AHR", så får du rabatterat pris.
info@apelviken.se / tel: 0340-641300
stay@okens.se / tel: 0340 808 15

Betalar du med kort tillkommer en transaktionsavgift. Fakturaavgiften bjuder vi på!

När du bokat din plats och ev hotellrum får du ett mail med en länk där du bekräftar din bokning och därefter ett mail med kvitto.

 

ÄNDRA ELLER GÖRA TILLÄGG I DIN BOKNING:

Om du vill ändra i din bokning (ni kanske blir fler eller har glömt att anmäla specialkost) klickar du på länken i bokningsbekräftelsen som heter ANHÖRIGRIKSDAGEN 2019. Klickar du sen på "till bokningssida" kan du göra alla dina ändringar eller tillägg. 

 

INFORMATION OM SEMINARIER:

I år kan du välja seminarie samma dag seminariet äger rum på plats i Varberg. Talarna presenteras löpande på anhorigriksdagen.se. 

 

Anhörigriksdagen 2019 » 

Anhörigas Riksförbund »

 

Bokning
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Arena Varberg använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Arena Varberg. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Arena Varberg samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.