Plats
Oscarsteatern
Datum
22 november 2022
Tid
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

CLOSERS ONLY 22 november

Nu är det äntligen dags igen! Vårt populära heldagsevent för säljare, Closers Only äger rum den 22 november på Oscarsteatern i Stockholm. Vill du ha massor av energi tillsammans med inspiration och nya kunskaper från framgångsrika säljare, entreprenörer och föreläsare om hur du kan bli en ännu bättre säljare, säkra din plats idag!


För dig som medlem i Closers Only: I ditt medlemskap ingår 2 biljetter som du enkelt bokar kostnadsfritt här nedanför. Vill du ha de bästa numrerade platserna i lokalen och en lunch tillsammans med flera av föreläsarna kan du uppgradera dina biljetter till VIP biljetter för 500 kr + moms. Eventet har varit slutsåld de senaste 6 åren så boka din biljett idag. Många väljer att ta med hela teamet på den här dagen för att tillsammans fylla på med ny input. Då lägger du till fler biljetter från 497 kr + moms per biljett. 

 

För dig som gäst: Du är varmt välkommen att gästa heldagseventet Closers Only och din investering för hela dagen är endast 997 kr + moms för standardbiljetten. I VIP biljetten ingår en reserverad plats längst fram på Oscarsteatern och även en lunch med flera av föreläsarna. Priset för en VIP biljett är 1997 kr + moms. 

Vi ser fram emot en givande dag tillsammans med dig!