Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Morgan Seminar - Carrier Billing & Premium-SMS

Arrangör
Morgan Forum
Plats
Scandic Anglais
Datum
23 maj 2019
Tid
17:00

Välkommen till seminarium 23 maj!

Temat för kvällens event är Carrier Billing och Premium-SMS. Vad har hänt på marknaden efter att Wywallet försvann, hur ser trenderna ut? Är SMS-betalningar på väg bort, eller på väg att komma tillbaka? Vi får lyssna till tre tunga namn från branschen, både från Sverige och Norge, där vi får inblick i vad som varit, men även hur det ser ut framåt. Kvällens talare är Ove Beijer från Telenor Sverige, Jörgen Karlsson från Sergel Kredittjänster AB och Frode Alvad från STREX. Presentationerna kommer att hållas på svenska och norska. 

I samband med eventet kommer även Morgan Forums årsmöte att äga rum kl 17- 18. Anmäl dig nedan om du är intresserad av att deltaga.

Anmäl gärna dig och en kollega, vi bjuder på tilltugg under kvällen.

Välkommen!

 

Med vänlig hälsning.

Morgan Forum

 

Läs mer om Morgan Forum på www.morganforum.se 

 


 

Hermes Group AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hermes Group AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hermes Group AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.