Invajo - Events tool Get people together

Företagsworkshop om avloppsreningsverk i Mecapaca, Bolivia

Online
26 augusti 2021
14:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Business Sweden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
26 augusti 2021
Tid
14:00 - 16:00

Välkommen till Webinar/workshop med projektgruppen som arbetar för att positionera svenska lösningar för en investering på 1,5 miljarder SEK i ett nytt avloppreningsverk som ska byggas i Mecapaca, Bolivia.

Sweco som just nu slutför förstudie och konceptuell design presenterar resultatet av denna för avsloppreningsverket som ska försörja invånarna i La Paz och Tarija.

Under workshopen kommer du att få veta mer om projektet, utvalda svenska företags lösningar, hur svenska företag kan delta samt ställa frågor till projektgruppen. Du kommer även att få information om den planerade delegationen till Bolivia i slutet av 2021.

Workshopen arrangeras av Business Sweden i samarbete med Team Sweden, Svensk Vatten, Smart City Sweden och Sweco.

Agenda

14:00 Kort introduktion till projektet – Ambassaden i La Paz och Business Sweden
14:15 Presentation av avloppsreningsverket – Sweco
14:50 Presentation av utvalda företags lösningar
15:40 Frågestund
default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Företagsworkshop om avloppsreningsverk i Mecapaca, Bolivia
25 aug 2021 (23:59)
0
Business Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Business Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Business Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.