Invajo - Events tool

Hur går det att driva hållbarhetsarbete i en bransch i motvind?

Online
23 april 2021
08:15 - 09:45
Lägg i kalender
Arrangör
Handelskammaren Jönköpings län & CSR Småland
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
23 april 2021
Tid
08:15 - 09:45

Detta webbinarium är ett samarbete mellan Handelskammaren Jönköpings län och CSR Småland.

För många företag är hållbarhet en konkurrensfaktor. För andra en nödvändighet att existera på marknaden. Oavsett – företag har i dag stora förväntningar på sig att integrera hållbarhet i sina affärsverksamheter och att driva en ekonomisk lönsam verksamhet, utan negativ påverkan på människor eller miljö. Förväntningarna kommer från medarbetare, kunder och investerare – men vi ser också ökad lagstiftning kopplat till hållbarhet.

  • Hur kommer man igång med ett strategiskt hållbarhetsarbete?
  • Och hur hittar man affärsmöjligheterna?
doxasandrastinavesterlundfotopatriksvedberg.jpg

Doxa Plast arbetar i en bransch under extra hård press. Ändå visar de att det går att bedriva ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. Vad kan vi lära från dem?

Sandra Stina Vesterlund är sedan 2019 vd för Doxa Plast i Värnamo och hon har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor. Under detta webbinarium delar hon med sig av sina insikter kring cirkulär ekonomi, hur Doxa Plast har integrerat hållbarhet i sin affärsverksamhet och hittat nya affärsmöjligheter. Det kommer även finnas tid för diskussion och frågor. 

Foto: Patrik Svedberg.

KOSTNAD

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren och CSR Småland.

ANMÄLAN

Anmäl dig senast 21 april. Webbinariet kommer ges via Zoom och du kommer få länk skickad till dig inför.

KONTAKT & FRÅGOR

Annika Cederfeldt, 
ansvarig näringslivspolitisk utveckling
Handelskammaren Jönköpings län

0704-68 36 36
annika.cederfeldt@handelskammarenjonkoping.se 

hkocsrsmaland.png

Om Handelskammaren Jönköpings län
Handelskammaren i Jönköpings län är en oberoende och självständig organisation. De ägs av sina medlemmar och verkar för att skapa bra förutsättningar för länets företag – oavsett bransch och storlek. Deras målsättning är att Jönköpings län ska vara en attraktiv region för människor att bo och arbeta i.

Om CSR Småland
CSR Småland är ett sektoröverskridande nätverk för företag, ideella organisationer och offentliga aktörer som vill utveckla hållbara verksamheter och därmed bidra till en attraktiv region. Föreningen startade 2016 och har idag ett 70-tal medlemmar. Som medlem kan du få ökad kunskap om hållbarhet, inspiration och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra kring olika hållbarhetsfrågor, hitta samarbetspartners och delta i olika projekt. 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Medlem i Handelskammaren/CSR Småland
21 april 2021 (23:59)
0.00 SEK
0
Övriga
21 april 2021 (23:59)
300.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.