Invajo - Events tool
Plats
Framgår under varje specifik aktivitet
Datum
12 mars 2018 - 11 februari 2019
Bifogade dokument (1)

Partners till utvecklingsarbetet BoTryggt2030

Under 2018 har vi planerat för en rad aktiviteter för att hålla utvecklingsarbetet i gång och i syfte att vid slutet av året ha konkreta riktlinjer för BoTryggt2030. 

Här nedan hittas alla aktiviteter enligt arbetsplanen 2018 (se pdf till höger), som ni även har fått skickat via epost. Genom att registrera ert deltagande här bekräftar ni att ni medverkar på respektiva aktivitet. Bekräfelsen och påminnelser skickas ut automatiskt till de epostadresser som fylls i. Ändring får göras fram tills sista bokningsdagen. 

När det gäller workshops är alla partners välkomna att anmäla sig, på styrgruppsmötena är det bara huvudsamarbetspartners som ska anmäla sig, alla andra anmälningar ignoreras. 

Skulle du vilja anmäla fler än två personer, kontakta oss i det fallet via epost

Detaljerad information för varje aktivitet hittas under respektiva tillfälle längst upp på sidan. 

 

 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Stiftelsen Tryggare Sverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Tryggare Sverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Tryggare Sverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.