Invajo - Events tool

Morgan Seminar - Internet of Things

Arrangör
Morgan Forum
Plats
Haymarket
Datum
21 februari 2019
Tid
17:00

Välkommen till seminarium 21 februari!

Internet of Things, IoT, är hetare än någonsin. Experter uppskattar att sakernas internet kommer att bestå av mellan 20 och 50 miljarder saker år 2020. Marknadsvärdet prognostiseras till 80 miljarder dollar.


IoT är föremål som hushållsapparater, kläder, accessoarer, maskiner, fordon och byggnader, med inbyggd elektronik och internetuppkoppling, vilket gör att de kan styras eller utbyta data över nätet.  Nätverket gör att sakerna kan kontrolleras och delge information från andra platser vilket underlättar för den fysiska världen att integreras närmare med datasystem och kan resultera i högre effektivitet, exakthet och ekonomiska fördelar.

Operatörer världen över mobiliserar nu sina krafter för att ta en del av intäkterna på den arena som IoT erbjuder. Vi anordnar därför ett seminarium i ämnet för att öka din förståelse för området och se hur ditt företag kan ta del av utvecklingen. Till vår hjälp har vi Johan Ragnevad, Strategy Director på Tele2 IoT och Andreas Kristensson, Strategy & Business Development Manager på Telenor IoT & New Business.

Anmäl gärna dig och en kollega nedan, vi bjuder på tilltugg under kvällen.

Välkommen!

 

Med vänlig hälsning.

Morgan Forum

 

Läs mer om Morgan Forum på www.morganforum.se 

 


 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Morgan Seminar - Internet of Things
20 feb 2019 (23:59)
0
Hermes Group AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hermes Group AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hermes Group AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.