Invajo - Events tool
Arrangör
Region Skåne
Plats
Malmö
Datum
16 - 17 september 2021
Tid
09:00 - 16:00

Från ord till handling

Kvalitetskonferensen är en nationell mötesplats för inspiration, utveckling och erfarenhetsutbyte mellan landets habiliteringar och anordnas av Föreningen Sveriges Habiliteringschefer vart tredje år.

Syftet är att stimulera god kvalitet i habiliteringen i Sverige genom att sprida de projekt och utvecklingsarbeten som pågår samt att utbyta erfarenheter med kollegor i landet. Här ska medarbetare synas, höras och inspireras.

I samtal och diskussioner, i seminarieform och vid posterutställningen, i kaffepausen och vid middagar och luncher – överallt möts medarbetare under de två konferensdagarna. Det är vår övertygelse att dessa möten kommer att ha stor betydelse för utvecklingen av svensk habilitering.
(Text tagen ifrån webb)

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Habilitering 2021
1 sep 2021 (23:59)
3900.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Dreambag Event AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Dreambag Event AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Dreambag Event AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.